DE Valves Glamsbjerg A/S

Referencer

Service

Korte leveringstider.

Fleksibel, hurtige og troværdige.

Easy to do business with.

Fleksibilitet og erfaring

Vi sikrer høje krav til produktkvaliteten.

100 % test og afprøvning af vores ventiler.

 

 

Kvalitet

Vi har kendskab til det nyeste teknik på markedet.

Ledelsen og medarbejderne har til sammen ca. 200 års erfaring med udvikling, produktion og salg af kugleventiler til fjernvarmeindustrien.

 

 

 

Isoplus A/S

Isoplus Fjernvarmeteknik A/S i Middelfart er en vigtig kunde og partner for os, og vi har et godt samarbejde med Isoplus på alle niveauer. Dette betyder, at organisationen hos Isoplus har indgående kendskab til vores produkter og fleksible tilgang til tingene, hvorfor vi har jævnlige leverancer af både standardventiler og specialventiler, med eksempelvis kundespecificerede spindelhøjder.

FJERNVARME FYN A/S

Siden vores opstart af DE Valves har vi løbende leveret adskillige ventiler til Fjernvarme Fyn. Leverancer af ventiler inkluderer ventiler med 6-kant betjening og ventiler med snekke-/vinkelgear. Ventilerne er leveret til Fjernvarme Fyn via firmaet LOGSTOR A/S. På billedet herunder ses indsvejsningen af DN500-ventiler i Odense – juni 2016

SALLING PLAST A/S

Vi arbejder tæt sammen med Salling Plast i Ranum, hvor vi enten har den direkte kontakt med Salling Plast, eller hvor ventilerne leveres til Ranum via leverandør af præ-isolerede fjernvarmerør. Herunder eksempel på ventil-arrangement isoleret hos Salling Plast.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

© DE Valves Glamsbjerg A/S. Alle rettigheder reserveret.